Blog | Q-Storage Opslagruimte

Opslagruimte blog

Zakelijke opslagruimte huren – wel of niet doen?

Je eigen business runnen is veel werk en brengt vele uitdagingen met zich mee. Maar uiteraard zijn er ook veel hoogtepunten, zoals de groei van je bedrijf! Dat is één van de redenen waarom steeds meer ondernemers kiezen voor een zakelijke opslagruimte.

Lees meer

Thuis je werkplek inrichten

Als je thuis werkt, is het belangrijk dat je een goede plek hebt om in rust te werken. Wil je weten hoe je een thuiswerkplek het best inricht? Hieronder hebben we 5-handige tips voor je. Goed om te weten als je een nieuwe thuis werkplek gaat inrichten óf als je wilt weten of je huidige plek goed ingericht is.

Lees meer

Tips voor self service opslag

We weten dat het intimiderend kan zijn om je spullen (tijdelijk) naar een opslagruimte te verhuizen/brengen, vooral als het de eerste keer is.

Lees meer

Tips voor het inrichten van een kleine tuin

Het zonnetje komt weer tevoorschijn dus dat betekent dat het ook tijd is om je tuinmeubels en plantenbakken uit de opslag te halen! Heb je een kleine tuin? Wil je deze leuk inrichten maar weet je niet hoe? Wij hebben 6 tips voor je!

Lees meer

Heb ik een verhuisbus nodig om mijn spullen naar een opslagruimte te verhuizen?

Wanneer je bezig bent met het inpakken van je spullen om ze naar een opslagruimte te verhuizen komen er veel praktische vragen op je af. En hoewel er tijdens een verhuizing vaak verrassingen zijn, is er één aspect dat je wel kunt plannen en controleren, en dat is de manier waarop je je spullen wilt verhuizen.

Lees meer

Hoeveel opslagruimte heb ik nodig voor mijn inboedel?

Ga je verhuizen? Of misschien je huis of kantoor verbouwen? Dan heb je waarschijnlijk ook een (tijdelijke) opslagruimte nodig. Voordat je een ruimte gaat huren moet je jezelf afvragen “hoeveel opslagruimte heb ik nodig?”. Wij helpen je graag om deze vraag te beantwoorden.

Lees meer