Zakelijke opslagruimte huren – wel of niet… | Q-Storage Opslagruimte

Zakelijke opslagruimte huren – wel of niet doen?

Je eigen business runnen is veel werk en brengt vele uitdagingen met zich mee. Maar uiteraard zijn er ook veel hoogtepunten, zoals de groei van je bedrijf! Dat is één van de redenen waarom steeds meer ondernemers kiezen voor een zakelijke opslagruimte.

Een externe opslagruimte geeft je namelijk vrijheid en ruimte om te groeien en te ondernemen. Maar waarom zou je als ondernemer zakelijke opslagruimte huren? In dit artikel lichten we de redenen verder toe.

Seizoensgebonden of webshop voorraad opslaan

Winkels passen regelmatig hun assortiment aan op verschillende seizoenen maar vaak hebben ze na de ‘switch’ nog een deel van het vorige seizoensvoorraad over. Dit neemt -net als voorraad voor je webshop- in de tussentijd veel ruimte in beslag in de winkel. Daarom kiezen ze vaak voor een tijdelijk opslagruimte. Zo zijn de spullen te allen tijde veilig opgeslagen.

Opslag tijdens een verbouwing of verhuizing van je bedrijf

Hoe leuk is het als je als bedrijf kan groeien en daardoor je kantoor moet verhuizen of verbouwen? Leuk, maar wel rommelig… Je wilt je spullen in de tussentijd natuurlijk mooi en schoonhouden. Daarom huren ondernemers ook vaak een opslagruimte tijdens een verbouwing of verhuizing.

Archief opslag

Ieder bedrijf moet volgens de wet haar administratie bewaren voor een langere tijd. Vaak gaat dit ten koste van kantoorruimte, en dat is zonde. Sla je archieven veilig en netjes op bij Q-Storage Opslagruimte in Naarden. Je hebt 7 dagen per week toegang tot je documenten en de units zijn 24/7 beveiligd.

Zakelijke opslagruimte huren bij Q-Storage in Naarden

Met onze vele opslagunits tussen 3m3 en 36m3 bieden wij een reeks van opslagruimtes voor ondernemers of bedrijven die opzoek zijn naar veilige, flexibele en handige opslagoplossingen. Sla tijdelijk of langdurig je papierwerk, archief, voorraad, etc. bij ons op. Je hebt 7 dagen per week gemakkelijk toegang tot je spullen.