Extra hulp nodig? | Q-Storage Opslagruimte

Extra hulp nodig?

Extra hulp nodig om je spullen te verplaatsen naar Q-Storage in Naarden? Ben je bijvoorbeeld opzoek naar verhuismateriaal of heb je een verhuisbus nodig? Onze partners helpen je graag!

Verhuisdozen.store

Verhuismateriaal nodig?

Verhuisdozen.store heeft een ruim assortiment aan verhuisartikelen. Denk hierbij aan: verhuisdozen, inpakpapier, verhuistape, noppenfolie verhuisetiketten, verhuisdekens en hoezen voor stoelen, banken en matrassen. Het gehele assortiment is altijd op voorraad waardoor je snel en voordelig jouw verhuismaterialen in huis hebt.

Nu kopen

Brenger Transport

Brenger doet er alles aan om het transport van meubels en andere grote spullen voor jou zo makkelijk en voordelig mogelijk te maken. Hoe doen ze dat? Het (online) platform koppelt jouw transportverzoek aan een lege plek in een busje van een professionele koerier die toch al die kant op gaat.

De koerier gaat jouw spullen ophalen en afleveren in het afgesproken tijdvak van maximaal 4 uur.

Heb je een hele bus nodig? Dit kan je ook bij Brenger boeken, inclusief koerier!

Nu boeken

Gratis Janssen van Kouwen verhuisbus

Bijna klaar voor de grote verhuizing, maar nog opzoek naar een verhuisbusje? Boek je opslagruimte voor minimaal drie maanden en krijg GRATIS toegang tot een verhuisbus of auto van Janssen van Kouwen!

Nu boeken

Isero/Gerritsen Hangsloten

Om ervoor te zorgen dat jij de enige persoon bent die toegang heeft tot jouw unit zul je je eigen hangslot moeten meenemen of aanschaffen. Dit kan gemakkelijk bij Isero, om de hoek bij Q-Storage Naarden, Rubberstraat 4, 1411 AL Naarden. Wij adviseren je om een 40 of 50mm hangslot te kopen.

  • Hangslot messing 40mm: ca. €12 ex. btw
  • Hangslot messing 50mm: ca. €19 ex. btw
  • Hangslot discus 70mm: ca. €42 ex. btw