Hoe werkt het? | Q-Storage Opslagruimte

Hoe werkt het?

Een opslagruimte huren doe je eenvoudig via onze website. Boek nu en krijg direct toegang tot jouw opslag unit. Het is niet nodig om een kantoor te bezoeken!

Is dit de eerste keer dat je een opslagruimte huurt? Q-Storage is er om het proces zo gemakkelijk en eenvoudig mogelijk te maken.

Stap 1. Boek je opslag online

Weet je niet zeker hoeveel ruimte je nodig hebt? Geen zorgen. Met onze opslagcalculator kan je berekenen van voor jou de juiste afmeting is. Zodra je de juiste unit type hebt geselecteerd, word je naar de uitcheckpagina geleid. Klopt alle informatie? Dan kan je doorgaan met de online betaling via Ingenico.

Stap 2. Direct toegang

Ja, je leest het goed, zodra het betalingsproces is afgerond, krijg je direct toegang tot jouw opslagruimte!

Hoe werkt dat precies? Je krijgt een sms van Q-Storage met de vraag de Smart Access App te downloaden, daarbij krijg je ook een persoonlijke toegangscode. Deze heb je nodig om de roldeur te openen. Je kan jouw unit nummer vinden in de bevestigingsmail.

Je hebt 7 dagen per week tussen 6:00 en 23:00 uur toegang tot het pand.

Let op: Om ervoor te zorgen dat jij de enige persoon bent die toegang heeft tot jouw unit zul je je eigen hangslot moeten meenemen of aanschaffen. Dit kan gemakkelijk bij Isero, om de hoek bij Q-Storage Naarden. Wij adviseren je om een 40 of 50mm hangslot te kopen.

Stap 3. Verzamel je spullen

Tijd om je spullen in te pakken! Hulp nodig? We hebben een aantal nuttige inpak- en verhuistips voor je. Heb je verhuismaterialen nodig? Onze partners bij Verhuisdozen.store helpen je graag!

Stap 4. Je spullen verhuizen

Je hebt al je spullen ingepakt, je hebt een hangslot gekocht en je bent helemaal klaar om je spullen te verhuizen naar Q-Storage!

Gebruik de Smart Access App om de roldeur van het Q-Storage pand te openen, parkeer je auto binnen en laad je spullen uit met de beschikbare trolleys. Ga vervolgens via de lift naar boven en zoek je unit via de borden op de muur.

Wanneer je Q-Storage verlaat, sluit de roldeur automatisch achter je. Als je iets bent vergeten kun je 365 dagen per jaar tussen 6:00 en 23:00 uur terugkomen.