Over Q-Storage Naarden | Q-Storage Opslagruimte
Online boeken, direct toegang

Over Q-Storage Naarden

Over Q-Storage Naarden

Q-Storage is een self service opslagfaciliteit in Naarden; je boekt een opslag unit online en kan dezelfde dag nog je spullen verhuizen. Het is niet nodig om een kantoor te bezoeken of om iemand telefonisch te spreken.

BEVEILIGING

Bij Q-Storage nemen we beveiliging zeer serieus en hebben daarom geïnvesteerd in een uitgebreid beveiligingssysteem zodat jouw persoonlijke bezittingen op elk ogenblik veilig staan opgeslagen. Het veiligheidssysteem omvat 24/7 multicamera bewaking en een state-of-the-art alarmsysteem en natuurlijk ook brandbeveiliging.

EENVOUDIG ONLINE BOEKEN

Het is niet nodig om een kantoor te bezoeken of om iemand telefonisch te spreken; je doet alles zelf online. Zodra de betaling is verwerkt krijg je direct toegang.

DIRECT TOEGANG

We zijn 7 dagen per week open van 06:00 tot 23:00 uur.

Nadat je online een opslagruimte hebt geboekt is het mogelijk je spullen direct naar jouw unit te verhuizen.

Je krijgt een sms van Q-Storage met de vraag de Smart Access App te downloaden, daarbij krijg je ook een persoonlijke toegangscode. Deze heb je nodig om de roldeur te openen. Je kan jouw unit nummer vinden in de bevestigingsmail.

TRANSPARANTIE

Onze prijzen zijn concurrerend en transparant. De unitprijzen variëren per unit afmeting. Je betaalt per maand en kan ook per maand opzeggen.

Heb je een kleinere of grotere unit nodig? Geen probleem, neem contact met ons op en we zullen bekijken wat de mogelijkheden zijn om van unit te wisselen.

VOORZIENINGEN

Bij Q-Storage Naarden tref je meerdere voorzieningen aan om het inrichten van je unit zo makkelijk mogelijk te maken. Denk aan diverse rolcontainers, steekwagens en meubelhondjes. Deze zijn gratis te gebruiken voor alle Q-Storage huurders.

Heb je verhuismaterialen nodig? Onze partners bij Verhuisdozen.store helpen je graag!

Om ervoor te zorgen dat jij de enige persoon bent die toegang heeft tot jouw unit zul je je eigen hangslot moeten aanschaffen. Dit kan gemakkelijk bij Isero, om de hoek bij Q-Storage Naarden. Wij adviseren je om een 40 of 50mm hangslot te kopen.

PROMOTIES

Q-Storage heeft regelmatig verschillende promoties waar nieuwe huurders gebruik van kunnen maken. Je kan de promoties vinden op de boekingspagina en de gewenste promotie selecteren bij het huren van een opslagruimte.

Vragen over Q-storage Naarden Self Service Opslag?

Als je vragen hebt over Q-Storage Self Service Opslag zijn wij er om je telefonisch of per e-mail te helpen. We doen ons best om binnen 24 uur te reageren. Kijk ook eens naar de FAQs, daar vind je het antwoord op de meest gestelde vragen.