Opslagruimte in Naarden | Q-Storage Opslagruimte

Opslagruimte in Naarden

Opzoek naar opslagruimte in Naarden?

Ben jij opzoek naar (tijdelijke) opslagruimte in Naarden? Q-Storage is een self service opslagfaciliteit in Naarden; je boekt een opslag unit online en kan dezelfde dag nog je spullen verhuizen. Het is niet nodig om een kantoor te bezoeken of om iemand telefonisch te spreken.

Bij Q-Storage huur je een opslag unit vanaf €16,- per maand. Er zijn vele soorten units beschikbaar, van kleine 3m3 units tot ruime units zo groot als 45m3. Kom je er zelf niet helemaal uit welke unit voor jou geschikt is? Met onze ruimtecalculator kan je berekenen welke afmeting je nodig hebt.

Beveiligde opslagruimte in Naarden

Bij Q-Storage Naarden nemen we beveiliging zeer serieus en hebben daarom geïnvesteerd in een uitgebreid beveiligingssysteem zodat jouw persoonlijke bezittingen op elk ogenblik veilig staan opgeslagen. Het veiligheidssysteem omvat 24/7 multicamera bewaking en een state-of-the-art alarmsysteem en natuurlijk ook brandbeveiliging.

Een opslagruimte in Naarden eenvoudig online boeken

Het is niet nodig om een kantoor te bezoeken of om iemand telefonisch te spreken; je doet alles zelf online. Zodra de betaling is verwerkt krijg je direct toegang tot jouw opslagruimte in Naarden.

Direct toegang tot jouw opslagruimte in Naarden

We zijn 7 dagen per week open van 06:00 tot 23:00 uur.

Nadat je online een opslagruimte hebt geboekt is het mogelijk je spullen direct naar jouw unit te verhuizen.

Je krijgt een sms van Q-Storage met de vraag de Smart Access App te downloaden, daarbij krijg je ook een persoonlijke toegangscode. Deze heb je nodig om de roldeur te openen. Je kan jouw unit nummer vinden in de bevestigingsmail.

Transparantie

Onze prijzen zijn concurrerend en transparant. De unitprijzen variëren per unit afmeting. Je betaalt per maand en kan ook per maand opzeggen.

Heb je een kleinere of grotere unit nodig? Geen probleem, neem contact met ons op en we zullen bekijken wat de mogelijkheden zijn om van unit te wisselen.

Voorzieningen

Bij Q-Storage Naarden tref je meerdere voorzieningen aan om het inrichten van je unit zo makkelijk mogelijk te maken. Denk aan diverse rolcontainers, steekwagens en meubelhondjes. Deze zijn gratis te gebruiken voor alle Q-Storage huurders.

Heb je verhuismaterialen nodig? Onze partners bij Verhuisdozen.store helpen je graag!

Om ervoor te zorgen dat jij de enige persoon bent die toegang heeft tot jouw unit zul je je eigen hangslot moeten aanschaffen. Dit kan gemakkelijk bij Isero, om de hoek bij Q-Storage Naarden. Wij adviseren je om een 40 of 50mm hangslot te kopen.