Opslagruimte in Het Gooi | Q-Storage Opslagruimte

Opslagruimte in Het Gooi

Opzoek naar opslagruimte in Het Gooi?

Opslagruimte nodig in Het Gooi? Q-Storage verhuurt optimaal beveiligde opslagunits met verschillende afmetingen op industrieterrein Gooimeer in Naarden Vesting, al vanaf €16 per maand.

Een afsluitbare opslagunit is eenvoudig online te boeken via de website. Je hoeft niet langs te komen om je unit te boeken of de huurovereenkomst te tekenen; je kunt het allemaal zelf direct online regelen én je krijgt meteen toegang met je persoonlijke toegangscode.

Er zijn vele maten units beschikbaar, van XS tot XL. Kom je er zelf niet helemaal uit welke unit voor jou geschikt is? Gebruik dan onze opslagcalculator.

Beveiligde opslagruimte in Het Gooi

Bij Q-Storage nemen we beveiliging zeer serieus en hebben daarom geïnvesteerd in een uitgebreid beveiligingssysteem zodat jouw persoonlijke bezittingen op elk ogenblik veilig staan opgeslagen. Het veiligheidssysteem omvat 24/7 multicamera bewaking en een state-of-the-art alarmsysteem en natuurlijk ook brandbeveiliging.

Een opslagruimte in Het Gooi eenvoudig online boeken

Direct opslagruimte nodig in Het Gooi? Boek eenvoudig een opslagunit via onze website. Het is niet nodig om een kantoor te bezoeken of om iemand telefonisch te spreken; je doet alles zelf online. Zodra de betaling is verwerkt krijg je direct toegang tot jouw opslagruimte in Naarden.

Direct toegang tot jouw opslagruimte in Het Gooi

We zijn 7 dagen per week open van 06:00 tot 23:00 uur.

Nadat je online een opslagruimte hebt geboekt is het mogelijk je spullen direct naar jouw unit te verhuizen.

Je krijgt een sms van Q-Storage met de vraag de Smart Access App te downloaden, daarbij krijg je ook een persoonlijke toegangscode. Deze heb je nodig om de roldeur te openen. Je kan jouw unit nummer vinden in de bevestigingsmail.

Transparantie

Onze prijzen zijn concurrerend en transparant. De unitprijzen variëren per unit afmeting. Je betaalt per maand en kan ook per maand opzeggen.

Heb je een kleinere of grotere unit nodig? Geen probleem, neem contact met ons op en we zullen bekijken wat de mogelijkheden zijn om van unit te wisselen.

Voorzieningen

Bij Q-Storage Naarden tref je meerdere voorzieningen aan om het inrichten van je unit zo makkelijk mogelijk te maken. Denk aan diverse rolcontainers, steekwagens en meubelhondjes. Deze zijn gratis te gebruiken voor alle Q-Storage huurders.

Heb je verhuismaterialen nodig? Onze partners bij Verhuisdozen.store helpen je graag!

Om ervoor te zorgen dat jij de enige persoon bent die toegang heeft tot jouw unit zul je je eigen hangslot moeten aanschaffen. Dit kan gemakkelijk bij Isero, om de hoek bij Q-Storage Naarden. Wij adviseren je om een 40 of 50mm hangslot te kopen.