Opslagruimte huren in Naarden | Q-Storage Opslagruimte

Opslagruimte huren in Naarden

Opslagruimte huren in Naarden

Wil jij een opslagruimte huren in Naarden? Dit kan gemakkelijk bij Q-Storage in Naarden vanaf €16 per maand. Je boekt een opslag unit online via de website en kan dezelfde dag nog je spullen verhuizen. Het is niet nodig om een kantoor te bezoeken of om iemand telefonisch te spreken.

Een opslagruimte huren in Naarden kan eenvoudig via de website

Geen zin om lang te wachten of om eerst langs een kantoor te komen om jouw opslagruimte te huren? Geen probleem. Om bij Q-Storage een opslagruimte te huren in Naarden is het niet nodig om langs een kantoor te komen. Klik hier om jouw opslagunit te boeken.

Hoe werkt het?

Een opslagruimte huren in Naarden - hoe werkt het precies?

1. Huur online een opslagruimte

2. Krijg direct toegang

Je krijgt een sms van Q-Storage met de vraag de Smart Access App te downloaden, daarbij krijg je ook een persoonlijke toegangscode. Deze heb je nodig om de roldeur te openen. Je kan jouw unit nummer vinden in de bevestigingsmail. Vergeet niet om je eigen hangslot mee te nemen.

3. Verzamel je spullen

Hulp nodig? Hier hebben we een aantal nuttige inpak- en verhuistips voor je verzameld.

4. Verhuis je spullen

Transparantie

Onze prijzen zijn concurrerend en transparant. De unitprijzen variëren per unit afmeting. Je betaalt per maand en kan ook per maand opzeggen.

Heb je een kleinere of grotere unit nodig? Geen probleem, neem contact met ons op en we zullen bekijken wat de mogelijkheden zijn om van unit te wisselen.